|
|
МК вышивка айсингом - Royal Icing string work on suspended bridge with lace attachments
|
19.10.2011, 11:51
|
Администратор
|
|
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
|
|
МК вышивка айсингом - Royal Icing string work on suspended bridge with lace attachments
|
20.10.2011, 12:04
|
Администратор
|
|
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
|
|
How to create bridges or ridges on your cake -string work on suspended bridge with lace attachments
|
20.10.2011, 14:28
|
Администратор
|
|
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
|
|
|
25.10.2011, 19:32
|
Администратор
|
|
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
|
|
|
06.11.2011, 11:39
|
Администратор
|
|
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
|
|
|
12.01.2013, 19:21
|
Администратор
|
|
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
|
|
|
20.01.2013, 13:03
|
Администратор
|
|
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
|
|
|
|
Метки
|
addım-addım təlimat, adım, adım adım yönergeler, artesanatos passo a passo, azúcar gla, bemutató, buttercream, buttercream icing, cake decorating basics, clara de huevo, cukru pudru i białek, decorating essentials, decorating tools and tips, diagrams, egg whites, embroidery accents, fender, filigrana, filigree, fimo, fotopostup, gabarits, glaseado, glaseado blanco, glaseado real, glassa, glassúr, glasur, glasyr, glaze, glaçage, hand-made, handmade, how to, how to create bridges or ridges on your cake, how-to's, icing strings on cake, icing strings which are supported only at each end, icing sugar, instrucţiuni, instrukcijas, instrukcje, jak na, kalıplar, korak, korak za korakom navodila, korak-po-korak upute, kristyr, krok, krok po kroku, krok za krokem, krok-za-krokem, küche, las instrucciones, las técnicas, le tecniche, les techniques, lukier królewski, maler, master-class, master-klasse, master-klasy, matrice, meistras klasės, metodikas, mistr třídy, modelli, moldes, návod, opplæringen, pamoka, pap, pas, pas-cu-pas, paso, paso a paso, passo, passo a passo, passo-a-passo, passo-passo le istruzioni, piping techniques, plantillas, polewa, postupak za ukrasavanje, predloge, puderzucker, royal icing, sabloane, schablonen, schritt für schritt anleitung, schritt-für-schritt, schritt-für-schritt-anleitungen, sjablonen, sketches, stap, stap-voor-stap, stap-voor-stap instructies, steg for steg, steg-för-steg-instruktion, stencil, stencils, stensiler, step, step by step, step-by-lépésre, step-by-step, step-by-step instructions, string work on suspended bridge with lace attachments, sykurbráð, technieken, techniken, techniki, techniky, technikák, techniques, tehnici, tehnike, teknikker, teknikler, templates, tip techniques, torte, trin, trin for trin, trin-for-trin, trin-for-trin instruktioner, trinn, trinn for trinn, trinn-for-trinn-instruksjoner, tutorial, tutoriale, tutorias, tutoriel, tutorijal, técnicas, vorlagen, zuckerglasuren, ट्यूटोरियल मास्टर वर्ग, कदम, कदम दर कदम निर्देश, तकनीक, ステンシル、テンプレート, étape, étape par étape les instructions, öğretici, žingsnis, žingsnis po žingsnio, šablone, šablony, şabloane, şablonlar, 宗師級教程,一步,一步一步的指示 �技術,udžbenik, 模具,, βήμα, βήμα προς βήμα οδηγίες, οδηγίες βήμα βήμα, παντεσπάνι art, πρότυπα, στένσιλ, τεχνικές, φροντιστήριο, инструкция, королевская глазурь, как сделать, крок за кроком, крок за крокам, глазурь, выкройка, покроково, пошагово, пошаговые фотки, пакрокава, миниатюра, мк, майстор-класа урок, майстар-клас, майстер-клас, майстер-класи, мастер-класс, айсинг, ручной работы, ручная работа, стъпка, стъпка по стъпка инструкции, схемы, эскизы, техники, техника, техніка, трафарети, трафареты, туториал, туторіал, тэхніка, филигрань, шаг за шагом, шаблони, шаблоны, інструкцыя, інструкція |
|