Показать сообщение отдельно
  #1  
Старый 01.05.2012, 09:11
Ariana Ariana вне форума
Администратор
 
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию как украсить торт рюшами-ruffle cake how to V2

Огромная благодарность The Cake Whisperer за Мастер-класс
Название: 01.jpg
Просмотров: 3

Размер: 89.1 КбНазвание: 02_resize.jpg
Просмотров: 11

Размер: 109.5 Кб

Start with a well blended piece of a mixture of fondant and gumpaste. I use 75% fondant & 25% gumpaste

Название: 03_resize.jpg
Просмотров: 10

Размер: 138.9 Кб
Roll out thinly.
Название: 04_resize.jpg
Просмотров: 10

Размер: 98.3 Кб
Measure height of cake, and add one inch to cover a portion of the top of the cake.
Название: 05_resize.jpg
Просмотров: 9

Размер: 116.1 Кб
Trim the fondant/gumpaste the height of the cake, plus the additional inch. The length of the piece is whatever you feel most comfortable working with. The longer the piece, the more opportunity for cracking/damage.
Название: 06_resize.jpg
Просмотров: 9

Размер: 89.7 Кб
Create a rounded edge by folding up the bottom. This will create a finished look.
Название: 07_resize.jpg
Просмотров: 10

Размер: 101.2 Кб
Now start to accordion fold the fondant/gumpaste, being very careful not to damage it. Use the pads of your fingers, and handle it like a baby!

{I do not recommend having long nails, or nail polish for that matter! I had a weekend off }

Название: 08_resize.jpg
Просмотров: 11

Размер: 99.8 Кб
Finished accordion fold.
Название: 09_resize.jpg
Просмотров: 9

Размер: 72.5 Кб
Название: 010_resize.jpg
Просмотров: 8

Размер: 65.4 Кб
Now place on the side of the cake. At this point, you can manipulate the fabric to make it look more free-form and natural. Be sure to leave a rounded edge (vertically) on either side, to make for a seamless look when you attach the next piece.
Название: 011.jpg
Просмотров: 5

Размер: 64.5 КбНазвание: 012.jpg
Просмотров: 4

Размер: 31.7 Кб
Ответить с цитированием