|
|
МК торт Сова украшенная кремом -Buttercream Owl Cake How-To V1
|
31.10.2012, 07:32
|
Администратор
|
|
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
|
|
МК торт Сова украшенная кремом -Buttercream Owl Cake How-To V1
Огромная благодарность Автору Jessica за Мастер-класс
Here is the owl cake that I made for my sister's baby shower. I love the way it turned out and it was really easy to do. Here's how I did it:
I used 2 boxes of cake mix, I used spice cake, I thought it would be a nice change from the normal white or chocolate. Bake the mix in two- 13" round pans and two- 9" round pans.
The two 9" round cakes are the eyes and one of the 13" round cakes are the body. The other 13" round cake you cut into your wings, feet, and top of head. Here is what it looks like before iced.
Next, decorate! I used 2 jugs of icing, making these shades of brown and a little yellow for the beak and feet.
|
|
Метки
|
addım-addım təlimat, adım, adım adım yönergeler, artesanatos passo a passo, bagoly, baykuş, bemutató, bizcocho, bolando bolos, bolo, bufniţă, butter cream, butter icing, buttercream, buttercream owl cake how-to, buttercreme, búho, bánh, cake, cake decorating, cake decorating techniques, ciasto, confeitando bolos, coruja, creaming butter, creamy glaze, crema de manteca, crème au beurre, císte, decoracion de pasteles, decoración de tortas, decorada en fondant, decorare le torte, decorazioni, deko fondant, dekorace na dort, dekoracija, dekoracije, dekorasyon, dekorácie, deser, dort, eule, fender, filling, fimo, fotopostup, gufo, gâteau, hand-made, handmade, hibou, how to, how-to's, icing, instrucţiuni, instrukcijas, instrukcje, jak na, kage, kage dekoration, kagedekoration, kager, kaka, kake, kakebaking, kakku, kejk, kek, keks, kook, korak, korak za korakom navodila, korak-po-korak upute, koristeet ja koristelu, krok, krok po kroku, krok za krokem, krok-za-krokem, kuchen, kue, kūka, la crema de mantequilla, las instrucciones, las técnicas, le tecniche, les techniques, master-class, master-klasse, master-klasy, meistras klasės, metodikas, mistr třídy, mock cream, motivtorten, návod, opplæringen, owl, pamoka, pap, pas, pas-cu-pas, paso, paso a paso, passo, passo a passo, passo-a-passo, passo-passo le istruzioni, pastel, pelėda, postupak za ukrasavanje, powdered sugar, pöllö, schritt für schritt anleitung, schritt-für-schritt, schritt-für-schritt-anleitungen, smjörkrem, sova, sowa, stap, stap-voor-stap, stap-voor-stap instructies, steg for steg, steg-för-steg-instruktion, step, step by step, step-by-lépésre, step-by-step, step-by-step instructions, tarta, tarte, technieken, techniken, techniki, techniky, technikák, techniques, tecnicas de decoracion, tecniche, tehnici, tehnike, teknikker, teknikler, tort, torta, tortas, torte, torte decorate, torten dekorieren, torti, tortu, torty, trin, trin for trin, trin-for-trin, trin-for-trin instruktioner, trinn, trinn for trinn, trinn-for-trinn-instruksjoner, tutorial, tutoriale, tutorias, tutorias/ideas para decorar los bizcochos, tutoriel, tutorijal, técnicas, ugle, uil, ukrašavanje torti, uputstvo za dekoraciju, सजा केक, ट्यूटोरियल मास्टर वर्ग, केक, कदम, कदम दर कदम निर्देश, तकनीक, เค้ก, ケーキ, étape, étape par étape les instructions, öğretici, žingsnis, žingsnis po žingsnio, 宗師級教程,一步,一步一步的指示 � �技術,udžbenik, 裝飾蛋糕, 蛋糕, 케이크, κουκουβάγια, κέικ, βήμα, βήμα προς βήμα οδηγίες, οδηγίες βήμα βήμα, παντεσπάνι art, τεχνικές, φροντιστήριο, инструкция, как сделать, крок за кроком, крок за крокам, крем, крэм, покроково, пошагово, пошаговые фотки, пакрокава, миниатюра, мк, мк торт сова украшенная кремом, майстор-класа урок, майстар-клас, майстер-клас, майстер-класи, мастер-класс, бухал, ручной работы, ручная работа, украшение тортов, сова, сава, уроки прикрашання, стъпка, стъпка по стъпка инструкции, торт, торта, техники, техника, техніка, туториал, туторіал, тэхніка, шаг за шагом, інструкцыя, інструкція |
|