Cake Decorating Tutorials  (How To's) Tortas Paso a Paso

Вернуться   Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso > Figure making tutorials > Characters


Ваш профиль:
Your Avatar
Забыли пароль?
Регистрация



 
Ответ

МК лепка Элмо -Gumpaste (fondant, polymer clay) Elmo figurine making tutorials

 
LinkBack Опции темы Поиск в этой теме
  #1  
Старый 02.05.2012, 09:49
Администратор
 
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию МК лепка Элмо -Gumpaste (fondant, polymer clay) Elmo figurine making tutorials

Огромная благодарность cakesbyraewyn за Мастер-класс
Название: 1.jpg
Просмотров: 1

Размер: 27.4 Кб

Название: 2.jpg
Просмотров: 0

Размер: 36.2 Кб

Название: 3.jpg
Просмотров: 0

Размер: 32.4 Кб

Название: 4.jpg
Просмотров: 0

Размер: 27.6 Кб

Название: 5.jpg
Просмотров: 0

Размер: 27.6 Кб

Название: 6.jpg
Просмотров: 0

Размер: 28.4 Кб

Название: 7.jpg
Просмотров: 1

Размер: 32.0 Кб

Название: 8.jpg
Просмотров: 1

Размер: 36.0 Кб

Название: 9.jpg
Просмотров: 0

Размер: 32.9 Кб

Название: 10.jpg
Просмотров: 0

Размер: 35.8 Кб

Название: 11.jpg
Просмотров: 1

Размер: 34.3 Кб

Название: 12.jpg
Просмотров: 1

Размер: 25.6 Кб
Ответить с цитированием
  #2  
Старый 02.05.2012, 10:19
Администратор
 
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию

Огромная благодарность artofdessert за Мастер-класс
Название: 1.jpg
Просмотров: 1

Размер: 183.8 Кб

Название: 2.jpg
Просмотров: 1

Размер: 121.0 Кб

Название: 3.jpg
Просмотров: 2

Размер: 115.1 Кб

Название: 4.jpg
Просмотров: 1

Размер: 113.5 Кб

Название: 5.jpg
Просмотров: 1

Размер: 113.5 Кб

Название: 6.jpg
Просмотров: 0

Размер: 109.1 Кб

Название: 7.jpg
Просмотров: 0

Размер: 128.0 Кб

Название: 8.jpg
Просмотров: 1

Размер: 24.2 Кб

Название: 9.jpg
Просмотров: 1

Размер: 157.8 Кб

Название: 10.jpg
Просмотров: 1

Размер: 127.8 Кб

Название: 11.jpg
Просмотров: 0

Размер: 92.0 Кб

Название: 12.jpg
Просмотров: 1

Размер: 108.8 Кб
Ответить с цитированием
  #3  
Старый 20.04.2013, 21:23
Администратор
 
Регистрация: 05.03.2013
Сообщений: 698
По умолчанию

Огромная благодарность Автору cicciocakes за Мастер-класс

Название: 1.jpg
Просмотров: 0

Размер: 47.0 Кб
Made from modelling chocolate & a pair of small scissors
Название: 2.jpg
Просмотров: 0

Размер: 50.4 Кб
you’ll need blue modelling Chocolate in NZ I prefer Chocolate Earth brand as mall ammount of white & a tiny amount of black (you can use fondant for white & black if easier), small ammount of pale tan & brown modelling chocolate (or fandant) small pair of Scizzors, ball tool, cake dummy & a knife
(optional rubber ended brush)
Название: 3.jpg
Просмотров: 0

Размер: 63.0 Кб
you’ll need roughly these dimensions for the body/head/arms & legs
Roll a cone shape for the body then ben a little to make him look like he has a belly
Название: 4.jpg
Просмотров: 0

Размер: 60.7 Кб
Sit the main body on the edge of the cake dummy (I’ve covered dummy in wax paper)
Then using small scissors snip at the modelling chocolate making small cuts, then using your finger gently press raised cuts back onto the body to give the impression of fur, do this to the entire body
Название: 5.jpg
Просмотров: 1

Размер: 49.4 Кб
To make the legs roll out modelling chocolate cut in the middle at an angle, squeeze the ends of the legs into feet & using a knife make 3 cuts & spread slightly to create toes
Название: 6.jpg
Просмотров: 0

Размер: 44.9 Кб
Place the cut diagonal of the legs under the body I place one over the edge & one straight out to give more character, I then use the rubber ended brush to press the seam where the legs meet the body to give better conection, you could use the end of a brush, then using scissors snip & press the modelling chocolate to create the fur effect leaving the base of the foot smooth
Название: 7.jpg
Просмотров: 0

Размер: 22.0 Кб
to make the head roll a ball of modelling chocolate then using a knife cut into ball about 1/3 the way up to create the mouth, then using a small flattened piece of black modelling chocolate insert this into the mouth attaching top & bottom, using a very thin sausage of blue cover where the seam of black & blue meet
Название: 8.jpg
Просмотров: 0

Размер: 44.9 Кб
using scissors snip & press the head
Название: 9.jpg
Просмотров: 0

Размер: 34.8 Кб
repeat the same rolled log & cut at angle for the arms but this time flatten the end & cut a hand, attach to body with the top of the angled cut to sit just under head, bring one of his hands up to his mouth & press gently to attach
Название: 10.jpg
Просмотров: 0

Размер: 46.1 Кб
to make the eyes use a ball tool to create an indent then roll 2 balls of white modelling chocolate (or you can use fondant) and attache into the indents, then add two smaller black dots a weird angles to finish eyes (cookie monster’s eyes are never straight)
Название: 11.jpg
Просмотров: 0

Размер: 58.7 Кб
to make the cookies roll small balls of pale tan modelling chocolate then flatten top with tiny balls of brown modelling chocolate & flatten & allow to set, put a couple in his hands, then break one & put broken bits into his mouth & on his hands
Название: 12.jpg
Просмотров: 0

Размер: 47.0 Кб
Ответить с цитированием
Ответ

Метки
3d figures, addım-addım təlimat, adım, adım adım yönergeler, artesanatos passo a passo, bemutató, birthday cake, biscuit, bolando bolos, bolos decorados, cake decorating, cake decorating techniques, cake topper, cake toppers, cake tops, cerâmica plástica, character figures, characters, children's cake, cold porcelain, confeitando bolos, curso de modelado, decoracion de pasteles, decoración de tortas, decorada en fondant, decorare le torte, decorazioni, deko fondant, dekorace na dort, dekoracija, dekoracije, dekorasyon, dekorácie, elmo tutorial, especializada em modelagem de biscuit, fender, figur kager, figuras, figure making tutorials, figuren, figures, figurice, figurice od fondana, figurine on the cake, figurines, figurinhas, figurky, figúrky, figür modelleme, fimo, fixando a cabencinha, flower paste, fondan, fondant, fondente, fondente di zucchero, fotopostup, foundant, gebak, glazuur, gum pasta, gum paste, gumpaste, hand-made, handmade, how to, how-to's, instrucţiuni, instrukcijas, instrukcje, jak na, kage dekoration, kagedekoration, kakebaking, korak, korak za korakom navodila, korak-po-korak upute, koristeet ja koristelu, krok, krok po kroku, krok za krokem, krok-za-krokem, la modélisation, las instrucciones, las técnicas, le tecniche, les techniques, lukie, marcipanové figurky, marshmallow, marsipanfigurer, masa flexible, master-class, master-klasse, master-klasy, meistras klasės, metodikas, mistr třídy, modelado, modelagem, modelando a barriga, modelando a cabencinha, modelando a perninha, modelando as maozinhas, modelando o cabelinho, modelando o corpinho, modelando os bracinhos, modelando os pezinhos, modelare, modelerte figurer, modeling, modeling paste, modeliranje, modellazione, modelleme, modellering, modellieren, modellierpaste, modelling, modelling past, modelləşdirmə, modelovanie, modelování, modelowanie, motivtorten, muppet character, návod, opplæringen, orelhas, ozdoby, pamoka, pap, pas, pas-cu-pas, paso, paso a paso, passo, passo a passo, passo-a-passo, passo-passo le istruzioni, pasta de goma, pasta de miel, pasta flexible, pasta laminada, pintura dos olhos, pocelana fria, polymer clay, postupak za ukrasavanje, pravljenje figurica za torte, pâtisserie, předměty z marcipánu, schmelzend, schritt für schritt anleitung, schritt-für-schritt, schritt-für-schritt-anleitungen, sculpting, sesame street, sesame street cake, soggetti, souvenirs, stap, stap-voor-stap, stap-voor-stap instructies, steg for steg, steg-för-steg-instruktion, step, step by step, step-by-lépésre, step-by-step, step-by-step instructions, styrofoam, sugarcraft, sugarpaste, suikerglazuur, technieken, techniken, techniki, techniky, technikák, techniques, tecnicas de decoracion, tecniche, tehnici, tehnike, teknikker, teknikler, telgopor, topo de bolo, topo do bolo, topos de bolo, torte, torte decorate, torten dekorieren, torti, trin, trin for trin, trin-for-trin, trin-for-trin instruktioner, trinn, trinn for trinn, trinn-for-trinn-instruksjoner, tutorial, tutoriale, tutorias, tutorias/ideas para decorar los bizcochos, tutoriel, tutorijal, técnicas, udžbenik, ukrašavanje torti, uputstvo za dekoraciju, zuckerfigürchen, zuckermasse, सजा केक, ट्यूटोरियल मास्टर वर्ग, कदम, कदम दर कदम निर्देश, तकनीक, मॉडलिंग, モデル, エルモ, étape, étape par étape les instructions, öğretici, 一步, 一步一步的指示術, žingsnis, žingsnis po žingsnio, 宗師級教程, 建模, 裝飾蛋糕, 艾蒙, 黏土教程, βήμα, βήμα προς βήμα οδηγίες, οδηγίες βήμα βήμα, παντεσπάνι art, τεχνικές, φροντιστήριο, инструкция, как сделать, крок за кроком, крок за крокам, покроково, полимерная глина, пошагово, пошаговые фотки, пакрокава, персонажи, миниатюра, мк, моделиране, майстор-класа урок, майстар-клас, майстер-клас, майстер-класи, маршмеллоу, мастика, мастер-класс, лепка, ліплення, ручной работы, ручная работа, украшение тортов, сахарная мастика, уроки прикрашання, стъпка, стъпка по стъпка инструкции, элмо, техники, техника, техніка, туториал, туторіал, тэхніка, фигурки, фигурка на торт, фимо, фігурки, фігуркі, холодный фарфор, шаг за шагом, інструкцыя, інструкція







©2022 Lovely Tutorials