Cake Decorating Tutorials  (How To's) Tortas Paso a Paso

Вернуться   Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso > Chocolate techniques and how to's


Ваш профиль:
Your Avatar
Забыли пароль?
Регистрация



 
Ответ

МК торт пенек украшенный шоколадом -Chocolate stump cake tutorial

 
LinkBack Опции темы Поиск в этой теме
  #1  
Старый 29.01.2015, 15:01
Администратор
 
Регистрация: 28.01.2015
Сообщений: 567
По умолчанию МК торт пенек украшенный шоколадом -Chocolate stump cake tutorial

Огромная благодарность Elizabeth LaBau за Мастер-класс

Название: 1.jpg
Просмотров: 1

Размер: 147.1 Кб

Название: 2.jpg
Просмотров: 0

Размер: 134.8 Кб

Название: 2a.jpg
Просмотров: 0

Размер: 172.0 Кб

Название: 2b.jpg
Просмотров: 0

Размер: 74.1 Кб

Название: 2c.jpg
Просмотров: 0

Размер: 224.3 Кб

Press your chocolate shards into the sides of the cake, letting the top shards extend a little ways past the top. They should be close to each other, but the occasional small space between chocolate curls is fine. Once the chocolate is applied, refrigerate the cake again to firm up the buttercream and chocolate.
Melt the remaining 8 oz of chocolate coating in the microwave. Use a pastry brush to brush the melted chocolate onto the sides of the cake. Cover every surface liberally, and don't be afraid to go back and add a second layer if it looks thin in spots. Once the sides are covered, pour a small amount of chocolate on top of the cake and spread it to the edges, so all of the buttercream is covered. Refrigerate the cake to set the chocolate completely.
Finally, brush some cocoa powder in random spots on the sides of the cake to give it the look of dusty tree bark. Your cake is finished! Store it in the refrigerator, but for the best taste and texture, allow it to come to room temperature before serving.
Ответить с цитированием
Ответ

Метки
chocolate stump cake tutorial, мк торт пенек украшенный шоколадом







©2022 Lovely Tutorials