Cake Decorating Tutorials  (How To's) Tortas Paso a Paso

Вернуться   Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso > Chocolate techniques and how to's


Ваш профиль:
Your Avatar
Забыли пароль?
Регистрация



 
Ответ

шоколадные сигаретки

 
LinkBack Опции темы Поиск в этой теме
  #1  
Старый 24.09.2010, 12:29
Администратор
 
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию шоколадные сигаретки

Название: 0.jpg
Просмотров: 27

Размер: 44.9 Кб

Название: 1.jpg
Просмотров: 28

Размер: 42.6 Кб
Ответить с цитированием
  #2  
Старый 13.09.2012, 19:30
Администратор
 
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию How To…Make Chocolate Curls

Огромная благодарность Автору Ree за Мастер-класс
Have you ever made chocolate curls? NO? Oh, okay. That’s cool. You’re among friends here. Whoever spread that rumor that possessing the ability to make chocolate curls is the secret to happiness should be flogged in the public square. You don’t HAVE to know how to make chocolate curls in order to be happy. But just in case…why not learn now? They’re fun,fanciful, pretty darn easy, and let’s face it: they’ll make you look reeeeeal cool. And THAT, my friends, is the secret to happiness.

Название: Chocolate Curls tutorial 1.jpg
Просмотров: 0

Размер: 66.2 Кб
Grab some Crisco and some semi-sweet baking chocolate. (Any brand will do, and you can even use semi-sweet chocolate chips if you’d like!)

Название: Chocolate Curls tutorial 2.jpg
Просмотров: 0

Размер: 54.3 Кб
Place three ounces (usually three squares) of chocolate into a microwave-safe bowl.

Название: Chocolate Curls tutorial 3.jpg
Просмотров: 0

Размер: 53.7 Кб
Now place one tablespoon of Crisco (vegetable shortening) into the bowl.

Название: Chocolate Curls tutorial 4.jpg
Просмотров: 0

Размер: 55.8 Кб
Now throw it in the microwave for 30 to 45 seconds, or until the shortening is melted and hot.

Название: Chocolate Curls tutorial 5.jpg
Просмотров: 0

Размер: 67.2 Кб
With a fork…

Название: Chocolate Curls tutorial 6.jpg
Просмотров: 0

Размер: 58.2 Кб
Stir to combine thoroughly.

Название: Chocolate Curls tutorial 7.jpg
Просмотров: 0

Размер: 58.2 Кб
And there you have it—chocolate curls! Just kidding. I just love doing that, though.

Название: Chocolate Curls tutorial 8.jpg
Просмотров: 0

Размер: 37.6 Кб
Now, grab a metal cookie sheet, turn it upside down, and pour the melted chocolate on.

Название: Chocolate Curls tutorial 9.jpg
Просмотров: 0

Размер: 47.2 Кб
Then, with a flat spatula (or heck, a knife), spread the chocolate in a thin layer…

Название: Chocolate Curls tutorial 10.jpg
Просмотров: 0

Размер: 30.7 Кб
Keep going until it’s very, very thin. Then…and this is the key…stick it in the freezer for a few minutes.

Название: Chocolate Curls tutorial 11.jpg
Просмотров: 0

Размер: 34.3 Кб
Now, this is after one minute in the freezer. I gave the chocolate the ol’ fingerprint test, and it failed miserably. It’s still way too soft to make the curls. So I put it back in for exactly two minutes.

Название: Chocolate Curls tutorial 12.jpg
Просмотров: 0

Размер: 34.1 Кб
Be sure to give it the ol’ fingerprint test. And when it’s ready, it should leave the slightest mark, but not an actual depression. Next, get a somewhat sharp-edged spatula and begin to scrape the chocolate from the bottom of the pan. When the chocolate is just the right temperature, it’ll curl instead of break.


Название: Chocolate Curls tutorial 13.jpg
Просмотров: 0

Размер: 33.6 Кб
See, right now it’s still just a tad too cold/hard. So I waited one minute and tried again.

Название: Chocolate Curls tutorial 14.jpg
Просмотров: 0

Размер: 34.7 Кб
And guess what? It’s just right.

Название: Chocolate Curls tutorial 15.jpg
Просмотров: 1

Размер: 42.4 Кб
Now you have a couple of minutes before the chocolate gets too soft.

Название: Chocolate Curls tutorial 16.jpg
Просмотров: 2

Размер: 52.0 Кб
So just scrape along the bottom of the pan…

Название: Chocolate Curls tutorial 17.jpg
Просмотров: 0

Размер: 41.2 Кб
…And the chocolate will curl right up. If it’s too hard, give it a minute, then try again. If it gets too soft, stick it back in the freezer for a minute.

Название: Chocolate Curls tutorial 18.jpg
Просмотров: 0

Размер: 57.2 Кб
Pretty soon you’ll have a bunch of fun little chocolate curls.

Название: Chocolate Curls tutorial 19.jpg
Просмотров: 0

Размер: 51.4 Кб
And I have no idea how this one happened, but I think it’s kinda neat. And I totally meant to do it. Important: as soon as possible, transfer the curls to a cold pan or plate, then stick them in the freezer to harden. Store in the freezer in a Ziploc bag until you need them. Use them to adorn pies, cakes, or platters of fruit. You’ll feel instantly fancy!
Ответить с цитированием
Ответ

Метки
addım-addım təlimat, adım, adım adım yönergeler, artesanatos passo a passo, bemutató, bizcocho, bolando bolos, bolo, bánh, cake, cake decorating, cake decorating techniques, chocolade, chocoladekrullen, chocolate, choklad lockar, chokolade, chokolade krøller, ciasto, cioccolato, ciocolată, ciocolată bucle, confeitando bolos, copeaux de chocolat, csokoládé, csokoládé fürtök, czekolada, císte, decoracion de pasteles, decoración de tortas, decorada en fondant, decorare le torte, decorazioni, deko fondant, dekorace na dort, dekoracija, dekoracije, dekorasyon, dekorácie, dort, fender, fimo, fotopostup, gâteau, hand-made, handmade, how to, how to…make chocolate curls, how-to's, instrucţiuni, instrukcijas, instrukcje, jak na, kage, kage dekoration, kagedekoration, kager, kaka, kake, kakebaking, kakku, kejk, kek, keks, kook, korak, korak za korakom navodila, korak-po-korak upute, koristeet ja koristelu, krok, krok po kroku, krok za krokem, krok-za-krokem, kuchen, kue, kūka, las instrucciones, las técnicas, le chocolat, le tecniche, les techniques, loki czekolada, master-class, master-klasse, master-klasy, meistras klasės, metodikas, mistr třídy, motivtorten, návod, opplæringen, pamoka, pap, pas, pas-cu-pas, paso, paso a paso, passo, passo a passo, passo-a-passo, passo-passo le istruzioni, pastel, postupak za ukrasavanje, raspas de chocolate, riccioli di cioccolato, rizos de chocolate, schokolade, schokospänen, schritt für schritt anleitung, schritt-für-schritt, schritt-für-schritt-anleitungen, sjokolade, sjokolade krøller, stap, stap-voor-stap, stap-voor-stap instructies, steg for steg, steg-för-steg-instruktion, step, step by step, step-by-lépésre, step-by-step, step-by-step instructions, suklaa kiharat, tarta, tarte, technieken, techniken, techniki, techniky, technikák, techniques, tecnicas de decoracion, tecniche, tehnici, tehnike, teknikker, teknikler, tort, torta, tortas, torte, torte decorate, torten dekorieren, torti, tortu, torty, trin, trin for trin, trin-for-trin, trin-for-trin instruktioner, trinn, trinn for trinn, trinn-for-trinn-instruksjoner, tutorial, tutoriale, tutorias, tutorias/ideas para decorar los bizcochos, tutoriel, tutorijal, técnicas, ukrašavanje torti, uputstvo za dekoraciju, सजा केक, चॉकलेट, ट्यूटोरियल मास्टर वर्ग, केक, कदम, कदम दर कदम निर्देश, तकनीक, เค้ก, チョコレート, ケーキ, çikolata, çikolata bukleler, étape, étape par étape les instructions, öğretici, čokolada, čokolada kovrče, čokoláda, čokoládové kudrlinky, žingsnis, žingsnis po žingsnio, šokolado garbanos, şokolad, 宗師級教程,一步,一步一步的指示 �技術,udžbenik, 巧克力, 裝飾蛋糕, 蛋糕, 케이크, κέικ, βήμα, βήμα προς βήμα οδηγίες, οδηγίες βήμα βήμα, μπούκλες σοκολάτας, παντεσπάνι art, σοκολάτα, τεχνικές, φροντιστήριο, инструкция, как сделать, крок за кроком, крок за крокам, покроково, пошагово, пошаговые фотки, пакрокава, миниатюра, мк, майстор-класа урок, майстар-клас, майстер-клас, майстер-класи, мастер-класс, ручной работы, ручная работа, украшение тортов, уроки прикрашання, стъпка, стъпка по стъпка инструкции, торт, торта, техники, техника, техніка, туториал, туторіал, тэхніка, шоколад, шоколадови къдрици, шоколадные завитки, шоколадні завитки, шакалад, шакаладныя завіткі, шаг за шагом, інструкцыя, інструкція







©2022 Lovely Tutorials