Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso
>
Different cake pops tutorials
Double chocolate cake pops tutorial
Регистрация
Ссылки сообщества
Изображения и альбомы
Поиск по форуму
Отобразить темы
Отображать сообщения
Поиск по метке
Расширенный поиск
К странице...
Ваш профиль:
Имя
Пароль
Забыли пароль?
Регистрация
Пошагово
МК карета из айсинга -Royal iced filigree sledge tutorial
Buttercream cake decorations
Contemporary Boho desigh Cake tutorial
Wrap tutorial
BAS RELIEF RED SQUIRREL cake tutorial
Mandala Cake Tutorial
Christmas Reindeer Cake topper tutorial
Sleeping Santa Cake TUTORIAL
Birds in love Wedding Cake TUTORIAL
PALETTE KNIFE DAFFODIL’S PAINTING tutorial
Christmas cookie tutorial
The Boss Baby Tutorial- Босс-молокосос
How to get sharp corners on square cakes
Dress Cookies step by step
Modern Succulent Garden Cake Tutorial
Floral Cake Tutorial
How to Make Modeling Chocolate for Decorating Cakes, Cupcakes, Cookies
Buttercream cake decorating
Buttercream brush technique
Amazing Multi-tiered Cake Tutorial
МК торт Голова Ведьмы -3D Witch Cake TUTORIAL
Buttercream Painting Cake tutorial
МК торт "скрипка"-Violin cake tutorial V1
Chocolate Fault Line Cake tutorial
Double chocolate cake pops tutorial
LinkBack
Опции темы
Поиск в этой теме
#
1
17.09.2011, 06:23
Ariana
Администратор
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,669
Double chocolate cake pops tutorial
Огромная благодарность Автору
Christi
за Мастер-класс
dip the stick into a bit of melted chocolate, than into the cake pop. This seems to help the pop stay on the stick better, which helps a lot when you are dipping them in the chocolate.
Share
Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
Метки
artesanatos passo a passo
,
double chocolate cake pops tutorial
,
flower paste
,
fondan
,
fondant
,
fondente
,
fotopostup
,
foundant
,
gum pasta
,
gum paste
,
gumpaste
,
how to
,
how-to's
,
jak na
,
krok za krokem
,
marshmallow
,
melted chocolate
,
modeling paste
,
modellierpaste
,
pap
,
paso a paso
,
passo a passo
,
passo-a-passo
,
pasta de goma
,
pasta flexible
,
pasta laminada
,
postupak za ukrasavanje
,
schritt für schritt anleitung
,
schritt-für-schritt
,
steg for steg
,
step by step
,
step-by-step
,
sugarcraft
,
sugarpaste
,
torte
,
trin for trin
,
trin-for-trin
,
trinn for trinn
,
tutorial
,
tutorijal
,
пошагово
,
мк
,
майстер-класи
,
маршмеллоу
,
мастика
,
мастер-класс
,
растопленный шоколад
,
сахарная мастика
,
шаг за шагом
«
Предыдущая тема
|
Следующая тема
»
Опции темы
Поиск в этой теме
Расширенный поиск
-- English (EN)
-- Russian (RU)
©2022 Lovely Tutorials
LinkBack
LinkBack URL
About LinkBacks
Bookmark & Share
Digg this Thread!
Add Thread to del.icio.us
Bookmark in Technorati
Tweet this thread