|
|
|
|
30.11.2011, 13:03
|
Администратор
|
|
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
|
|
|
30.11.2011, 18:23
|
Администратор
|
|
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
|
|
|
01.12.2011, 10:08
|
Администратор
|
|
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
|
|
|
31.01.2012, 16:46
|
Администратор
|
|
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
|
|
Огромная благодарность Louise за чудный рецепт
Learn how to make a sugar rose out of gum paste with this rose tutorial. I use one or two sizes of petal cutters when making sugar roses. The sizes of cutters generally depends on the size of the “rose” cones that I am making. The more petals you add, the more fuller it will get. It looks really pretty when big roses and rose buds is mixed together on a cake.
This is what I use:
Flower paste/gum paste
Gel paste colors
Corn starch
Styrofoam or cake dummie
Flower foam pad (Orchard products)
Dogbone tool or ball tool
Small spatula
Tylo glue
Small brushes
Toothpicks
Rolling pin
Non-stick board
7 tablespoons
Rose petal cutters in various sizes
Rose leaf cutters in various sizes
Leaf veiner (optional)
Calyx cutters in various sizes
A small plastic bag
White vegetable fat
Edible petal dust
Small rose and rose buds
Step 1:
You will need to make a cone (no. 1 in the picture) for each sugar rose you are making. It is a good idea to start making the cones a day or two ahead. Remember that the cones should be a little bit smaller than the size of the petal cutter you will be using. Stick a tooth pick in the bottom af the cone and set aside on the styrofoam/cake dummie to dry completely.
Next step is to roll out your flower paste/gum paste thinly and cut out three rose petals. Use your dogbone tool on the flower foam pad and carefully thin the edge of the rose petals so it get slightly frilly. Put two of the rose petals in a plastic bag to prevent them from drying out. Brush the cone with tylo glue and wrap one rose petal thight around it, so that the pointed end of the rose cone is covered (no. 2 in the picture).
TIP! Use this as a closed rose bud
Brush with tylo glue once again and take the two last petals from the plastic bag. Wrap them around the cone so they slightly overlap each other (no. 3 in the picture). Arrange the rose petals and make “movements” with your fingers and leave them to dry for about 30 minutes or more before you add more rose petals.
TIP! Use this as a open rose bud
Cut out three more rose petals, just like the ones you made to begin with. Brush the rose petals lightly with tylo glue and arrange the next three rose petals, again overlaping the petals (no. 4 in the picture) Again make “movements” with your fingers and leave your small sugar rose to dry comepletely.
TIP! Use this as a small rose
Step 2:
If you want a larger sugar rose, do as follows: Roll out your flower paste/gum paste thinly, this time cut out five rose petals with the next size of cutter. Use your dogbone tool on all five petals, as in step 1. Take five tabelspoons and dust them with a little corn starch (this will prevent the rose petals from sticking to the tbsp).
Put the rose petals on the teaspoons and let the petals go over the top of the edge of the spoons (as shown in the picture). Let the rose petals dry in the spoons for around 15-20 minutes. Then brush the lower half of the petals with tylo glue and arrange the petals arround the rose, so that they overlap each other. Set the rose aside to dry completely.
If you want an even bigger sugar rose, cut out seven more rose petals and put them on the tablespoons. Since the rose is getting rather big now you need to carefully turn the rose upside down for the last rose petals. Attach the rose petals with tylo glue like previous. Let the big sugar rose dry completely.
TIP! Use a piece of foam to place the rose on, to prevent it from breaking
Step 3:
When your rose is dry, roll out some green flower paste/gum paste and cut out a calyx that fit the rose. Brush the calyx with tylo glue and attach it to the bottom of the rose. When making small sugar rose buds, put a small ball of green flower paste/gum paste on the rose buds after the calyx as well.
TIP! Apply dry edible petal powders with a soft brush on your roses, for great looking effects.
|
01.02.2012, 18:18
|
Администратор
|
|
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
|
|
Огромная благодарность Нюша Кленг за Мастер-класс
Девочки, как и обещала, покажу как я делаю розы. Надеюсь что мой МК пригодиться. Показывать буду прямо поэтапно, т.к. у многих проблемы именно на начальном этапе. И так начнем:
Для начала берем проволоку и загибаем колечко
Затем на проволоку одеваем шарик мастики, на этом этапе важно наш шарик прямо прикатать к проволоке, ложим на стол и прокатываем, тем самым прижимая мастику к проволоке. когда хорошо прокатали формируем каплю. Я покажу рядом со спичками, чтобы был понятен размер.
Оставляем нашу каплю сушить пока не просохнет полностью (на сутки примерно).
Капля наша высохла. (к слову о цветочной мастике Бейклз, за сутки она так и не просохла).Готовим инструмент и начинаем творить. Мои вырубки размер 7 и 9 см.
Делаем вырубку пятилистником, таких нам понадобится две
Разрезаем одну на лепестки
Волним лепестки шариком, если мастика быстро сохнет, делайте по одному лепестку, остальные закрывайте
Заворачиваем первый лепесток,предварительно смочив его по всей поверхности. прячем серединку, по фото должно быть понятно. Когда будете оборачивать , не стесняйтесь плотно прижимать лепесток у верхушки, только так вы скроете серединку.
Это вид сверху, надеюсь у всех получилось и серединка не видна
Берем второй лепесток волним и оборачиваем наш конус с другой стороны
Вот что у меня получилось
Волним оставшиеся три лепестка
Смачиваем, на фото показана область которую я смочила
Друг за другом прикладываем лепестки к нашей будущей розе
Руками расправляем лепестки
Вот то, что у нас получилось на этом этапе
Вырезаем второй пятилистник,чуть прокатаем скалкой, волним лепестки, смачиваем серединку и лепестки. На фото видно область где я прошлась кисточкой.
Одеваем на нашу розочку, прижимаем, руками придаем форму
Вырезаем следующий пятилистник, большего размера, волним лепестки
Закручиваем лепестки, можно сделать это руками или с помощью зубочистки
Одеваем на розу, прижимаем, расправляем
В итоге получаем такую розочку
Вырезаем ещё один пятилистник, его я на зубочистку не закручивала, всё сделала руками, на мой взгляд так смотриться естественней.
Вот такую розу мы получили в итоге
Это роза окрашеная сухими красителями, первые 5 лепестков из розовой мастики, закручивала без зубочисток, руками
А это маленькие розочки сделаные по тому же принципу самыми маленькими вырубками.
|
24.02.2012, 16:08
|
Администратор
|
|
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
|
|
|
23.04.2012, 11:00
|
Администратор
|
|
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
|
|
|
|
|
Метки
|
anlegget, anläggning, armado de los ramos, arranjo, artesanatos passo a passo, augalas, baking, biljka, bitki, blad, blade, blader, bladeren, blatt, bloem, bloemen, blomma, blommor, blomst, blomster, blume, blumen, blüten, blütenpaste, blätter, boeket, bouquet, buchet, buket, bukett, bukiet, buquê, cake decorating, cake decorating techniques, cerâmica plástica, chiodi di garofano, clavo de olor, clous de girofle, cloves, cold porcelain, cold porcelain figurines, cold porcelain flowers, confeitando bolos, csokor, cukrinių gėlių, curso completo de flores, curso de modelado, cvijet, cvijeće, decoracion de pasteles, decoración de tortas, decorare le torte, decorazioni, deko fondant, dekorace na dort, dekoracija, dekoracije, dekorasyon, dekorácie, el abc del armado de ramos, feuille, feuilles, fimo, fimo flowers, fiore, fiori, fleurs, floare, flogistica, flor, floral inspirations, flores, flores azucar, flores e folhas, flori, floristics, floristik, floristikk, floristique, florística, flower, flower paste, flowering plants, flowers, flowers on a wire, foglia, foglie, folha, folhas, folhas pintadas, fondan, fondant, fondente, fotopostup, frunze, gum pasta, gum paste, gum paste flowers, gumpaste, gumpaste flowers class, gül, güller, gėlė, gėlės, hand painting, handmodelliert, hideg porcelán, hladno porculan, hoja, hojas, how to, how tцветы на проволоке, how-to's, hřebíček, impianto, jak na, kage dekoration, kagedekoration, kakebaking, kaldt porselen, kallt porslin, kalt porzellan, kasvi, kolde porcelæn, koud porselein, krok za krokem, kukka, kukkakimppu, kukkia, kvetina, kvety, květina, květiny, kwiat, kwiaty, kylmä posliini, kytica, la modélisation, lapai, lapas, leaf, leaves, lehdet, lehti, levelek, levél, list, listí, lišće, liście, liść, lístia, lístky na drátku, making sugar flowers, making the rosebud, marshmallow, masa flexible, mazzo, modelado, modelagem, modelare, modeling, modeling paste, modeliranje, modellazione, modelleme, modellering, modellieren, modellierpaste, modelləşdirmə, modelovanie, modelování, modelowanie, montando, motivtorten, nelken, návody a postupy, návody na květy a lístky, növény, oasis o esponja de floristeria, pap, paso a paso, passo a passo, passo-a-passo, pasta flexible, pflanze, plant, planta, plante, plantes, plantă, pocelana fria, polymer clay, polymer clay flowers tutorial, porcelaine froide, porcelana fria, porcelana fría, porcellana fredda, postup klinček, postupak za ukrasavanje, puokštė, ramo, rastlina, rece porţelan, rododendron, roos, rosa, rosas, rose, rosen, roser, roses, rosor, rostlina, rozen, rožė, rožės, roślina, ruusu, ruusut, ruža, ruže, rózsa, róża, róże, růže, schritt für schritt anleitung, schritt-für-schritt, sculpey flowers, sculpting, simple, soğuk porselen, stamens, steg, steg for steg, step by step, step-by-step, strauß, studený porcelán, styrofoam, sugar cane flowers, sugar cloves, sugar flower, sugar flowers, sugar flowers for cake decorating, sugar paste flowers, sugar rose, sugarcraft, sugarpaste, sukker art, technique utilisée fleurs en sucre cru, tecnicas de decoracion, tecniche, thai flowers, torte, torte decorate, torten dekorieren, torti, trandafir, trandafiri, trin for trin, trin-for-trin, trinn for trinn, tutorial, tutorijal, ukrašavanje torti, uputstvo za dekoraciju, virág, virágok, wedding cake, wedding cakes, wire, yaprak, yapraklar, zimno porcelany, zuckerblumen, ดอกไม้, सजा केक, मॉडलिंग, モデル, çiçek, çiçek modelleme, ökade, šalto porceliano, 建模, 裝飾蛋糕, 진달?, κρύα πορσελάνη, μπουκέτο, αζαλέα, λουλούδι, λουλούδια, τα φύλλα, τριαντάφυλλο, τριαντάφυλλα, φύλλα, φυτό, кветка, кветкі, квіти, квітка, как слепить розу, керамическая флористика, куст, гвоздика, полимерная глина, полевые цветы, пошагово, природа, мк, моделиране, майстер-класи, маршмеллоу, мастика, мастер-класс, мастер-класс по лепке, азалия, азалія, букет, завод, листа, листья, листя, лепим цветы, лепка, лепка из глины, лепка из пластики, лепка розы без проволки, лепка цветов, ліплення, лісце, рози, роза, розы, рослина, растение, растения, ружа, ружы, украшение тортов, украшение торта, свадебный торт, сахарная мастика, сахарный клей, уроки прикрашання, студен порцелан, торт, троянди, троянда, фимо, флористика, флора, холодного порцеляни, холодного фарфора, холодный фарфор, халоднага фарфору, цветок, цветочная паста, цвете, цветя, цветы, цветы из полимерной глины, цветы из холодного фарфора, цветы на торт, цветы ручной работы, шаг за шагом |
|