Cake Decorating Tutorials  (How To's) Tortas Paso a Paso

Вернуться   Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso > Cake Decorating Tutorials > How To Cake Borders


Ваш профиль:
Your Avatar
Забыли пароль?
Регистрация



 
Ответ

Ruched Cake Tutorial

 
LinkBack Опции темы Поиск в этой теме
  #1  
Старый 18.09.2014, 12:46
Местный
 
Регистрация: 23.04.2014
Сообщений: 207
По умолчанию Ruched Cake Tutorial

Огромная благодарность Lacey Todd за Мастер-класс
Название: 01.jpg
Просмотров: 1

Размер: 189.2 Кб
To start, I baked, leveled, filled, and frosted a six-inch cake. Then I covered it with a layer of Satin Ice vanilla fondant that I had tinted pink (with a little bit of golden yellow food coloring added in). Then I attached the pleated sections with piping gel.


To make each pleated section, I rolled out a long, thin strip of fondant, folded the rough edges under, and then laid it over a dowel to make the center pleat. Then I pinched both of the ends and attached the strip to the cake.

Название: 02.jpg
Просмотров: 2

Размер: 87.9 Кб

Название: 20140906_133449-1.jpg
Просмотров: 1

Размер: 66.0 Кб



I chose a spot in the top/front to be my central point, which is where I connected the top of each strip. I started in the front and worked my way around to the back, alternating from one side to the other as I added the pleated strips.


Название: 03.jpg
Просмотров: 1

Размер: 110.7 КбНазвание: 04.jpg
Просмотров: 2

Размер: 110.1 Кб


As you can see, I wasn't very careful joining the strips in the center because I knew that I would be covering this part with a flower later on.

I chose a point in the back on the bottom to be my second meeting point for the pleated strips. In hindsight, I might have put a bow or something over this section.

Название: 05.jpg
Просмотров: 1

Размер: 100.6 Кб

After I had added pleats around the whole cake, I decided to drape a piece of fondant from the spot where the pleated strips met. I rounded the bottom edge of the strip and let it hang freely, without pinching the bottom edge or tucking it under.

Название: 06.jpg
Просмотров: 1

Размер: 147.0 Кб

Lastly, I added the rose. I didn't take any photos of this step because I sort of rushed through it, but making fondant/gumpaste flowers is not really my forte anyway. :-)

Here is the finished cake:

Название: 07.jpg
Просмотров: 1

Размер: 189.2 Кб

Название: 08.jpg
Просмотров: 1

Размер: 261.8 КбНазвание: 09.jpg
Просмотров: 2

Размер: 200.2 Кб


Ответить с цитированием
Ответ

Метки
3d figures, addım-addım təlimat, adım, adım adım yönergeler, artesanatos passo a passo, bemutató, birthday cake, biscuit, bolando bolos, bolo plissado, bolos decorados, cake decorating, cake decorating techniques, cake topper, cake toppers, cake tops, cerâmica plástica, character figures, characters, children's cake, ciasto wzburzyć, cold porcelain, confeitando bolos, curso de modelado, decoracion de pasteles, decoración de tortas, decorada en fondant, decorare le torte, decorazioni, deko fondant, dekorace na dort, dekoracija, dekoracije, dekorasyon, dekorácie, especializada em modelagem de biscuit, fender, figur kager, figuras, figure making tutorials, figuren, figures, figurice, figurice od fondana, figurine on the cake, figurines, figurinhas, figurky, figúrky, figür modelleme, fimo, fixando a cabencinha, flower paste, flæse kage, fodor torta, fondan, fondant, fondant fabric tutorial, fondente, fondente di zucchero, fotopostup, foundant, fırfır kek, gebak, glazuur, gum pasta, gum paste, gumpaste, gâteau volant, hand-made, handmade, hermostuttaa kakku, how to, how-to's, instrucţiuni, instrukcijas, instrukcje, jak na, kage dekoration, kagedekoration, kakebaking, kelti vilneles pyragas, korak, korak za korakom navodila, korak-po-korak upute, koristeet ja koristelu, krok, krok po kroku, krok za krokem, krok-za-krokem, la modélisation, las instrucciones, las técnicas, le tecniche, les techniques, lukie, marcipanové figurky, marshmallow, marsipanfigurer, masa flexible, master-class, master-klasse, master-klasy, meistras klasės, metodikas, mistr třídy, modelado, modelagem, modelando a barriga, modelando a cabencinha, modelando a perninha, modelando as maozinhas, modelando o cabelinho, modelando o corpinho, modelando os bracinhos, modelando os pezinhos, modelare, modelerte figurer, modeling, modeling paste, modeliranje, modellazione, modelleme, modellering, modellieren, modellierpaste, modelling, modelling past, modelləşdirmə, modelovanie, modelování, modelování krok za krokem, modelowanie, motivtorten, mrsiti torta, návod, návody a postupy, návody na květy a lístky, opplæringen, orelhas, ozdoby, pamoka, pap, pas, pas-cu-pas, pas-à-pas et modèles, paso, paso a paso, passo, passo a passo, passo-a-passo, passo-passo le istruzioni, pasta de goma, pasta de miel, pasta flexible, pasta laminada, pintura dos olhos, pocelana fria, polymer clay, postupak za ukrasavanje, pravljenje figurica za torte, prehrabať tortu, prohrábnout dort, pâtisserie, předměty z marcipánu, ruffle cake, ruffle cake how to, ruffle kuchen, ruffle taart, ruffle torta, rufsa tårta, schmelzend, schritt für schritt anleitung, schritt-für-schritt, schritt-für-schritt-anleitungen, sculpting, soggetti, souvenirs, stap, stap-voor-stap, stap-voor-stap instructies, steg for steg, steg-för-steg-instruktion, step, step by step, step-by-lépésre, step-by-step, step-by-step instructions, styrofoam, sugarcraft, sugarpaste, suikerglazuur, technieken, techniken, techniki, techniky, technikák, techniques, tecnicas de decoracion, tecniche, tehnici, tehnike, teknikker, teknikler, telgopor, topo de bolo, topo do bolo, topos de bolo, torte, torte decorate, torten dekorieren, torti, trin, trin for trin, trin-for-trin, trin-for-trin instruktioner, trinn, trinn for trinn, trinn-for-trinn-instruksjoner, trucs et questions sur la décoration de gateaux, tutorial, tutoriale, tutorias, tutorias/ideas para decorar los bizcochos, tutoriel, tutoriels, tutorijal, técnicas, udžbenik, ukrašavanje torti, uputstvo za dekoraciju, volante pastel, zburli tort, zuckerfigürchen, zuckermasse, सजा केक, ट्यूटोरियल मास्टर वर्ग, कदम, कदम दर कदम निर्देश, तकनीक, मॉडलिंग, モデル, étape, étape par étape les instructions, öğretici, 一步, 一步一步的指示術, žingsnis, žingsnis po žingsnio, 宗師級教程, 建模, 裝飾蛋糕, 黏土教程, βήμα, βήμα προς βήμα οδηγίες, οδηγίες βήμα βήμα, παντεσπάνι art, σούφρα κέικ, τεχνικές, φροντιστήριο, декорация на торти стъпка по стъпка, инструкция, как сделать, как украсить торт рюшами, крок за кроком, крок за крокам, покроково, полимерная глина, пошагово, пошаговые фотки, пакрокава, персонажи, миниатюра, мк, моделиране, майстор-класа урок, майстар-клас, майстер-клас, майстер-класи, маршмеллоу, мастика, мастер-класс, мітусіцца торт, лепка, ліплення, разчорлям торта, ручной работы, ручная работа, рябить торт, рябіти торт, украшение тортов, сахарная мастика, уроки прикрашання, стъпка, стъпка по стъпка инструкции, торта стъпка по стъпка, техники, техника, техніка, туториал, туторіал, тэхніка, фигурки, фигурка на торт, фимо, фігурки, фігуркі, холодный фарфор, шаг за шагом, інструкцыя, інструкція







©2022 Lovely Tutorials